Ţinute care nu trebuie să lipsească din garderobă

Indiferent de stilul în care alegi să te îmbraci şi în care te simţi cel mai bine, sunt anumite ţinute pe care trebuie să le ai obligatoriu în garderoba ta pentru anumite evenimente.  De la o întâlnire formală până la ora de sport sau cina cu prietenii seara, fiecare eveniment necesită o altă ţinută.

A te îmbrăca bine înseamnă a fi creativă și practică. Spre exemplu, folosind aceeași bluză, poți crea o ținută pentru sâmbătă seara în oraș sau luni dimineața la serviciu. Dacă vrei să ai haine „multifuncționale” care să te salveze în orice situație, trebuie să ştii să le combini.

1. O ținută sport

Femeile vor să arate bine chiar și atunci când fac exerciții fizice în aer liber sau în sala de fitness. Pentru a atinge acest obiectiv, o ținută simplă și confortabilă care îți va spori încrederea și stima de sine va cuprinde: pantaloni scurți negri, top sport colorat, maieu de culoare neutră şi teneși într-o culoare complementară culorii topului. Nu uita să ai mereu la tine și un accesoriu pentru păr care este un detaliu de efect și îți oferă un plus de confort.

2. O ținută casual

Cel mai mare avantaj al ținutelor casual este faptul că sunt confortabile. Cu blugi albaștri poți purta aproape orice tip de bluză sau cămașă. În picioare poți purta adidași, pantofi cu talpă plată sau orice altceva. Ținuta casual este una dintre cele mai importante ținute pe care trebuie să le ai în garderobă, deoarece o poți purta la o ieșire seara între prieteni, la cumpărături sau la serviciu. Dacă este cald, poți înlocui blugii cu pantaloni scurți.

3. O ținută pentru ieșit în oraș

Un accesoriu nelipsit în cazul ținutei pentru ieșit în oraș este geaca de piele. Poți purta orice pe dedesubt, dar negrul său inconfundabil va atrage toată atenția. Geaca de piele poate fi purtată chiar și cu rochii lungi.  În ceea ce privește culorile, combinația de alb și negru este cea mai des întâlnită. Însă aceasta poate deveni banală. Pentru a ieși puțin din tipar, alege o bluză albă cu imprimeu pe partea din față sau pe toată suprafața acesteia. Ţinuta va include pe lângă geaca de piele, o bluză sau cămașă albă, pantaloni sau fustă şi pantofi cu toc, de preferat negri.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: