4 sfaturi utile când cumperi lenjerie sexy pentru partenera ta

De la comoditatea de a face cumpărături la orice oră până la a se livra chiar la ușa ta, sunt multe alte beneficii când este vorba de îți face cumpărăturile online. Și știm că nu ești tocmai încântat de idea de a merge personal în magazin de lenjerie intimă de damă să explorezi opțiunile.

Dar există încă cumpărători care ezită să cumpere lenjerie online, deoarece sunt îngrijorați că mărimile nu se vor potrivi. Ei bine, nu este atât de dificil pe cât ai putea crede să cumperi lenjerie intimă în mărimea potrivită pentru partenera ta de pe un site online. Iată câteva sfaturi de care să ții cont înainte de a face o comandă online pentru lenjerie intimă de damă.

1. Începeți cu o comandă mică

Dacă este prima dată când comanzi lenjerie intimă sexy pentru partenera ta și nu ești încă sigur de mărimea potrivită, începe cu o comandă mică doar pentru a vă garanta că ați ales mărimea potrivită. Dacă magazinul respectiv are mai multe brand-uri în ofertă, ia în calcul să comanzi o singură piesă de la câteva mărci diferite de lenjerie, astfel încât, atunci când va încerca noua lenjerie, puteți afla imediat ce mărime vi se potrivește cel mai bine pentru acel brand. Apoi, ai siguranța ca următoarea dată când dorești să îi faci o surpriză, nici tu și nici ea nu veți avea parte de surprize neplăcute.

 2. Cumpărați piese care vin în mărimi universale

Dacă te gândești să cumperi un set de lenjerie intimă de lux ca un cadou pentru partenera ta, te felicităm! Suntem siguri că va fi mai mult de încântată și îți va mulțumi mai târziu în dormitor. Important în alegerea setului de lenjerie intimă este să nu vă lăsați intimidați de dimensiunile cupei care includ atât de multe cifre, cât și litere precum 34B sau 36C. În schimb, alegeți piese care vin în mărimile S, M și L, deoarece este mai puțin probabil să dați greș. Piese de lenjerie sexy precum seturi cu sutiene bralette, body-uri și neglijeuri babydoll sunt adesea create în astfel de mărimi. Sau pur și simplu aruncați o privire pe furiș în sertarul ei de lenjerie intimă sau folosiți dimensiunea rochiei de seara ca un indicator precis pentru mărimile universale.

3. Alegeți lenjerie reglabilă

Lenjeria modernă este adesea concepută pentru a fi reglabilă, astfel încât să se potrivească cât mai bine fiecărui corp individual. Pe lângă bretelele pentru sutien, fiți atenți la curelele de corp reglabile, panglicile și șireturile.

4. Cere asistență din partea comerciantului dacă ai nevoie de ajutor suplimentar

Dacă încă nu ești sigur de dimensiunea unei anumite piese pe care dorești să o cumperi, atunci încearcă să contactezi magazinul respectiv de lenjerie intimă. Majoritatea au funcția de mesagerie online, cum ar fi chat-uri live, Whatsapp sau vor răspunde rapid la e-mailuri pentru a te ajuta cu orice întrebări pe care le-ai putea avea. Dacă nu răspund, atunci știi că este timpul să mergi mai departe și să verifici un alt site.

Indiferent de ce alegi, nu te stresa prea mult, chiar dacă piesele de lenjerie intimă nu se potrivesc perfect. La urma urmei, lenjeria sexy este menită să fie dată jos destul de repede după ce a fost îmbrăcată. Iar cu cât este mai puțin material pe lenjerie, cu atât mai puține griji cu privire la potrivire! Scopul este de vă face seara împreună mai sexy, așa că… have fun!

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: