A evitat un tir şi a ajuns în şanţ

Un accident rutier a avut loc miercuri, 22 august, în satul Copăcioasa al comunei gorjene Scoarţa. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar în urma impactului au rezultat trei victime. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi trei ambulanţe. Un bărbat de 55 de ani, soţia şi copilul de 6 ani au suferit leziuni. În urma impactului, victimele erau conştiente şi neîncarcerate. Cei trei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Şi poliţiştii au ajuns la faţa locului pentru cercetări. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, autoturismul se deplasa dinspre Vâlcea spre Târgu Jiu. Şoferul a încercat să evite coliziunea cu un tir care se angajase într-o depăşire. A tras de volan, iar maşina a ajuns în şanţul de pe marginea carosabilului. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: