A început montarea gazonului sintetic

Sâmbătă a început montarea covorului cu iarbă sintetică pe terenul de la Târgu Jiu, pe care Pandurii vrea să îl omologheze pentru jucarea meciurilor oficiale. „După ce terenul a fost pregătit corespunzător pentru montarea pe el a gazonului sintetic va urma derularea pe suprafaţa sa a rulourilor de gazon sintetic care au fost deja poziţionate la marginea terenului. Prima parte a gazonului a fost deja poziţionată la mijlocul terenului, fiind vorba de rola care are trasată linia de mijloc a acestuia”, arată Pandurii într-un comunicat.

Lucrările vor continua după încetarea ploilor, când vor fi întinse şi celelalte rulouri de gazon şi va începe următoarea fază a lucrării, aceea de lipire a gazonului cu adezivi speciali şi de decupare a tuturor zonelor terenului în care vor fi trasate liniile albe. „Rulourile de gazon sintetic au marcate deja cu iarbă sintetică albă liniile de margine ale terenului, urmând doar ca acestea să fie lipite corespunzător. După lipirea gazonului acesta va fi acoperit cu nisip fin şi granule de cauciuc, acestea fiind ultimele lucrări care se vor efectua”, arată Clubul Pandurii.

Dacă terenul va fi omologat, Pandurii ar putea juca din nou la Târgu Jiu, tribunele având o capacitate de 900 de locuri. Stadionul mare nu se ştie când va fi gata, pentru că guvernul întârzie alocarea celor două milioane de euro de care mai este nevoie. (A.P.)

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: