Noutăţi la Pandurii. Cine a făcut vizita medicală

Jucătorii aflaţi sub contract cu Pandurii Târgu Jiu, dar şi o parte dintre cei aflaţi în probe în această perioadă de pregătire, s-au deplasat miercuri la Craiova pentru a efectua vizita medicală. Echipa va intra în cantonament la hotelul din incinta Centrului de Copii şi Juniori din Târgu Jiu.

Antrenorul Adrian Bogoi a precizat că pe perioada de pregătire doreşte să perfecteze şi cinci jocuri de verificare. „Vom face cantonamentul de pregătire de vară la Târgu Jiu şi ne vom antrena pe terenul trei. Va fi un stagiu centralizat în perioada 5-15 iulie. Sigur vom avea şi jocuri amicale, vreau să jucăm cel puţin cinci partide de verificare”, a spus Bogoi.

Mai mulţi jucători sunt în probe la Pandurii în această perioadă. Este vorba de atacantul Gueye Mansour, un jucător de 32 de ani care a jucat ultima dată la ACS Şirineasa. Alături de Pandurii se pregăteşte şi fundaşul Daniel Ciobanu. Acesta plecase în iarnă de la Târgu Jiu, din cauza problemelor financiare, şi a jucat în partea a doua a sezonului la Luceafărul Oradea.  

Alţi doi foşti jucători ai echipei gorjene, Laurenţiu Tudor (ultima dată la Ripensia Timişoara) şi atacantul Daniel Unguru (Performanţa Ighiu) au revenit şi ei la Pandurii şi ar putea juca sub comanda lui Adrian Bogoi, în noul sezon.

Foşti juniori la Petrolul, gemenii Mihai (portar) şi Cătălin Cotolan (fundaş) se află în probe la Pandurii, după ce ultima dată au evoluat la CS Popeşti Leordeni, în Liga a 3-a.

Vizualizări: 1,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: