A început vacanța mobilă. Când au vacanță elevii din Gorj!

Ministerul Educației a publicat harta vacanţelor pentru elevi, din luna februarie. Pentru unii elevi din România vacanța a început de luni dar pentru elevii gorjeni vacanța începe pe data de 19 februarie.

Conform structurii anului şcolar în curs, elevii au o săptămână de vacanță în luna februarie, dar aceasta nu este programată la fel pentru toţi elevii din ţară.  Astfel, anul școlar 2023-2024 păstrează vacanţa “mobilă” din luna februarie, iar elevii au o vacanţă de o săptămână stabilită la decizia inspectoratelor şcolare judeţene, în perioada 12 februarie— 3 martie 2024.

Pentru elevii din două județe din țară vacanța mobilă a început deja și are loc în perioada 12 – 18 februarie. Pentru elevii din Gorj vacanța va începe peste o săptămână și este programată în perioada 19 – 25 februarie.

Potrivit datelor colectate de la inspectoratele școlare/al municipiului București, vacanța mobilă din luna februarie 2024 a fost fixată astfel:

 - în perioada 12 - 18 februarie 2024 (2 județe): Satu Mare și Bistrita Nasaud.

- în perioada 19 - 25 februarie 2024 (26 județe): Bihor, Salaj, Cluj, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Arges, Olt, Dambovita, Teleorman, Ilfov, Municipiul Bucuresti, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Vrancea, Galati, Covasna, Harghita, Neamt, Vaslui, Iasi, Botosani.

 - în perioada 26 februarie - 3 martie (14 județe): Arad, Timis, Maramures, Suceava, Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Bacau, Valcea, Mehedinti, Dolj, Tulcea, Constanta.

Vizualizări: 1,900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: