A plouat cu amenzi în Gorj

Polițiștii gorjeni au aplicat sancțiuni în trafic de 166.000 de lei în perioada 26 aprilie – 1 mai. “În cele cinci zile, au fost prezenţi în teren 167 de poliţişti, care au acţionat pentru reducerea riscului rutier, aplicând 284 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, respectiv 134 de sancţiuni. Totodată, au fost reţinute 74 de permise de conducere, cele mai multe pentru depăşirea limitei legale de viteză (43 sancţiuni) şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice (13 sancţiuni)”, arată un comunicat al IPJ Gorj.

Tot în cadrul acestor acţiuni, poliţiştii gorjeni au retras 7 certificare de înmatriculare, 6 dintre acestea pe motiv că autovehiculele aveau inspecţia tehnica perioadică expirată.

“Adresăm tuturor participanţilor la trafic recomandarea de a respecta cu stricteţe regulile de circulaţie rutieră, pentru a nu fi implicaţi în evenimente neplacute, care să le pună integritatea corporală în pericol. Circulaţi cu prudenţă, viaţa are prioritate”, este apelul polițiștilor gorjeni. (A.A.)

Vizualizări: 2,994

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: