Gorjean oprit în vamă. Motivul!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier au depistat un gorjean care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Marea Britanie, căutat de autorităţile de acolo. 

În Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, pe sensul de ieşire din România, s-a prezentat în data de 30 aprilie a.c., în jurulo orei 9,20, cetăţeanul român C.I., în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în judeţul Gorj, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi. Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun, arată un comunicat al instituției. (A.A.)

Vizualizări: 4,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: