A redevenit viceprimar după o pauză de trei decenii

A fost viceprimar în urmă cu peste trei decenii iar acum a revenit în această funcție. Este vorba de liberalul Constantin Mălăescu, noul viceprimar de la Bălești, care face acum echipă cu primarul Mădălin Ungureanu. De precizat este că în trecut a condus comuna Bălești în tandem cu bunicul actualului primar, care era pe atunci primar.

Constantin Mălăescu are 64 de ani, este căsătorit și are două fiice care lucrează în București. Până să fie ales în fruntea comunei, Mălăescu a coordonat serviciul economic al unității administrative a comunei iar înainte de asta, prin anii 80, a fost viceprimar al comunei. "Este foarte bine în administrație având în vedere că am o vechime de peste 36 de ani. În 80 am venit ca vicepreședinte al Consiliului Popular, cum era atunci denumirea, primar fiind bunicul actualului primar, și după aceea am trecut pe partea de contabilitate, și am fost contabilul primăriei", a declarat Constantin Mălăescu, viceprimarul comunei Bălești.

Viceprimarul Constantin Mălăescu și primarul Mădălin Ungureanu sunt susținuți de același partid, PNL. "Colaborăm extraordinar de bine. Dumnealui a fost alături de mine și în campania electorală și având în vedere experiența domniei sale de peste 36 de ani. Are o experiență profesională mai mare decât am eu vârstă. Dumnealui de la început m-a susținut în toate proiectele pe care vreau să le implementez la nivelul comunei Bălești", a precizat primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 1,653

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: