A tamponat o mașină furată. Tânărul era beat și fără permis!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au reținut luni pentru 24 de ore un tânăr de 29 de ani, din comuna Plopșoru, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice, care nu posedă permis de conducere și furt in scop de folosintă.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noapte de 15/16 august a.c., tânărul ar fi sustras de pe raza localității Plopșoru un autoturism ce aparține unui tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate, și s-ar fi deplasat cu acesta către comuna Brănești, unde a lovit un parapet metalic al DN 66, rezultând doar pagube materiale”, a transmis IPJ Gorj.

În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere legală.

Vizualizări: 2,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: