Accident cu trei răniți, în Ursați. Șoferița vinovată, alcoolemie uriașă

Un accident de circulație a avut loc, duminică seara, în localitatea Ursați, din Târgu Jiu. O șoferiță a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o altă mașină care circula regulamentar. Trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Vinovată de producerea accidentului, șoferița s-a dovedit a fi și băută bine.

Cele două mașini s-au ciocnit frontal. Două pasagere din primul autoturism și șoferul celui de-al doilea au fost răniți și au ajuns la spital. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că o tânără de 29 de ani, din Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ursati, din direcția Frățești către Târgu Jiu, a pătruns pe contrasens și intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un barbat, de 35 de ani, din Stănești. În urma impactului, două pasagere aflate in primul autoturism și șoferul celui de al doilea auto au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a anunțat IPJ Gorj.

Ambii conducători auto implicați în accident au fost testați cu etilotestul. Șoferița vinovată de accident avea o alcoolemie uriașă.  "Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul, in cazul șoferiței, fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat și negativ în cazul șoferului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa", au mai transmis oficialii Poliției.

actualizare: Una dintre mașini era inscripționată cu Radio Accent, dar nu are legătură cu postul de radio, fiind doar o reclamă pusă pe mașină.

Galerie foto



Vizualizări: 3,640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: