Accident în Drăguțești. Două persoane au ajuns la spital

Două mașini s-au ciocnit, luni, în localitatea Drăguțești. Accidentul s-a produs din neatenție și s-a soldat cu două victime. Un șofer care nu a păstrat distanța regulamentară a intrat cu mașina într-un autoturism condus de o tânără din Telești. Doi pasageri din mașina lovită au ajuns la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar nu se urcaseră băuți la volan. “Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 48 de ani,   din  orașul Rovinari , în timp  ce  conducea un autoturism pe DN 66 Drăguțești , din direcția oraș Rovinari către municipiul Târgu Jiu,  nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism, condus în aceeași direcție, de către o femeie, de 36 de ani, din comuna Telești, intrând în coliziune cu acesta”, a transmis Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea unui bărbat, de 61 de ani și a unei femei, de 62 de ani, din comuna Telești, pasageri în autovehiculul condus de către femeie.  Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. In cauză s-a  întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, au mai anunțat polițiștii.

Vizualizări: 6,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: