Vedetele din România, nevoite să dezmintă ştiri despre moartea lor

Tot mai multe site-uri dornice să facă trafic cu orice preţ dau periodic ştiri false cu vedete care ar fi murit. Printre victimele preferate sunt Teo Trandafir, Mirabela Dauer şi Irina Loghin.

Vânătorii de trafic pe internet fac ştiri false despre moartea celor mai iubite cântăreţe din România. Irina Loghin a fost nevoită să dezmintă o ştire potrivit căreia ar fi murit în timpul unui turneu în Statele Unite ale Americii. „Dragii mei, vă mulţumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-aţi trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun «virus ucigaş» sau ce s-a mai scris în «presă». De la o banală răceala la o «afecţiune mortală», aşa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi fost alături de mine în această perioadă şi mi-aţi sesizat toate ştirile false“, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Interesant este că site-urile cu ştiri false „omoară” şi vedete care apar zilnic la televizor, cum ar fi Teo Trandafir. Acestea nu pot da în judecată publicaţiile, pentru că site-urile sunt de obicei înregistrate în alte ţări şi stau pe piaţă doar câteva săptămâni, după care îşi schimbă domeniul.

Vizualizări: 1,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: