Accident mortal la Ciuperceni. A „zburat” cu maşina pe câmp

A plecat de acasă miercuri dimineața, cu noaptea-n cap pentru a ajunge la Târgu Jiu, dar a sfârșit cumplit, în urma unui accident produs la Ciuperceni. Un bărbat de 42 de ani din comuna mehedințeană Florești și-a pierdut viața după ce a ieșit cu mașina în decor și a zburat pe un câmp zeci de metri.

În intersecția drumului național 67 cu drumul spre Mătăsari, bărbatul a pierdut controlul volanului după ce alt șofer a vrut să vireze stânga, de pe contrasens. Nu e clar dacă i-a tăiat calea sau l-a intimidat, dar e cert că mehedințeanul s-a pierdut cu firea și, din cauza vitezei, a zburat pe câmp. Mașina sa a ieșit de pe carosabil, a lovit ușor o alta parcată pe marginea șoselei, după care s-a pus de-a curmezișul, a lovit trunchiul unui copac rupt și de abia de aici încolo a urmat prăpădul. Mașina s-a rostogolit pe câmp, iarba de un metru fiind rasă ca după un taifun. Cursa morții s-a terminat lângă gardul unei case, roata dreaptă a autoturismului rupându-se și ajungând tocmai în acoperișul locuinței respective.

Proprietarul casei are de reparat o ditamai gaura, el fiind nevoit să scoată de acolo roata și s-o predea polițiștilor care efectuează ancheta. În autoturism mai erau o pasageră, o motreancă de 67 de ani, care a coborât însă pe picioarele sale din mașina făcută praf. Femeia a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, starea ei fiind stabilă. Moartea șoferului din Mehedinți este a doua înregistrată la nivelul județului în această lună, cu câteva zile în urmă un alt bărbat din Florești, un biciclist, pierzându-și viața în alt accident, produs de această dată la Cornești. Ancheta în cazul său a scos în evidență că bărbatul care a căzut cu bicicleta în fața unei mașini aflată în mers băuse toată ziua la o cârciumă. Omul luase salariul și se cinstise singur pentru că își aniversa ziua de naștere. Când a luat banii, el plecase spre Târgu Jiu pentru a merge la un medic stomatolog, dar, pe drum, i s-a făcut „sete” și a rămas la cârciuma din Cornești până când a decis să își continue drumul. Omul era atât de băut că în loc să plece, noaptea, spre Târgu Jiu, a pornit spre Motru, fiind izbit de o mașină imediat după ce a încercat, fără succes, să se urce pe bicicletă pentru a-și continua deplasarea.

Galerie foto


Vizualizări: 16,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: