De ce aspecte trebuie să ții cont când faci cadou un ceas de lux? 

Ceasurile de lux reprezintă o idee rafinată de cadou cu care mergi la sigur și îl vei impresiona pe sărbătorit. Totuși, pentru ca alegerea să fie una de succes, este important să acorzi o mare atenție câtorva detalii care pot face diferența. Descoperă colecția de ceasuri de lux de la EraVault și fă o alegere inspirată de cadou ținând cont de următoarele aspecte:

Stilul personal

Atunci când alegi un ceas de lux, stilul personal al viitorului posesor joacă un rol vital în alegerea modelului. Dacă vorbim de o persoană foarte activă, care este adepta ținutelor lejere, de inspirație activewear sau chiar foarte casual, un ceas sport este alegerea potrivită. Pe de altă parte, dacă intenționezi să oferi cadoul unui prieten care ocupă funcții ce îi impun abordarea unui stil mai sobru și elegant, ceasurile clasice, elegante, în așa fel încât să ai siguranța că îl va purta și folosi la potențialul său.

Mecanism

Un alt criteriu prin care se diferențiază ceasurile de mână este mecanismul de funcționare și vorbim aici despre ceasuri mecanice sau automate. Dezvoltarea considerabilă a tehnologiei a condus la automatizarea tuturor dispozitivelor pe care le folosim în viața de zi cu zi, însă pentru un pasionat înrăit, un ceas mecanic va reprezenta întotdeauna apogeul.

Bugetul

După ai stabilit ce fel de ceas cauți, după stil și mecanism, trebuie să iei în considerare și bugetul de care dispui pentru a face un astfel de cadou. La EraVault te așteaptă o colecție impresionantă de ceasuri de lux la prețuri avantajoase, în așa fel încât să îți fie foarte ușor să găsești varianta ideală. Găsești numeroase modele din aur, oțel inoxidabil sau titan, la prețuri care încep de la mai puțin de 100 EUR, ceea ce reprezintă o ofertă foarte bună pentru un ceas de lux, indiferent de brand.

Mărimea încheieturii

Dincolo de toate aspectele cu privire la modelul, aspectul sau alte particularități ale ceasului, dimensiunile reprezintă un detaliu esențial după care să-ți ghidezi alegerea. Este foarte important ca ceasul ideal să vină perfect pe încheietură, fără să alunece sau să strângă prea tare. O dimensiune nepotrivită poate cauza disconfort la purtare, dar și un aspect deloc plăcut, ceea ce va face ca probabil ceasul să stea mai mult în cutie decât la încheietura posesorului. 

Ține cont de ce branduri au deja în colecția personală

Dacă ți se pare dificil să alegi dintre zecile de branduri și modele disponibile la EraVault, te poți orienta în funcție de ce alte ceasuri are deja persoana respectivă în colecție. Mulți pasionați de ceasuri ajung să fie fideli unei anumite firme și asta pentru că se identifică în mare măsură cu stilul, abordarea și valorile acesteia. De exemplu, dacă este fan al ceasurilor marca Rolex, poți alege un model al acestui brand, însă este foarte important să te asiguri că nu are deja o dublură a variantei alese de tine. 

Din momentul în care ai găsit ceasul perfect care se pliază pe toate aceste criterii, mai rămâne doar să plasezi o comandă urmând indicațiile de pe site. Ia legătura cu echipa EraVault și aceștia te vor îndruma pe tot parcursul procesului de cumpărare. Livrarea se face rapid, în 1-3 zile lucrătoare, pe teritoriul României, și 2-6 zile lucrătoare, oriunde în Europa, în așa fel încât să ai garanția faptului că acest cadou special va ajunge la timp pentru eveniment.

Fă o surpriză celor apropiați, uimindu-i cu unul dintre ceasurile de colecție disponibile la EraVault!

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: