Achiziție nouă la spital. Medicul Niculescu: Este un prim pas

Un nou dispozitiv medical a fost achiziționat și urmează să fie folosit în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Conform medicului Bogdan Niculescu, este vorba de un microscop operator performant, care va putea fi utilizat în mai multe tipuri de intervenții medicale. ”S-a reușit achizitia unui microscop operator Leica M680 pentru intervențiile la nivelul coloanei vertebrale (hernii de disc procedeu mininvaziv) sau chirurgie plastică reconstructivă. Este un prim pas în constituirea și organizarea unui compartiment de chirurgie spinală pe care am dorit să-l înființăm pe secția ortopedie în colaborare cu un neurochirurg care va fi prezentat în momentul în care vom începe activitatea”, a declarat medicul ortoped Bogdan Niculescu.

Conform medicului Bogdan Niculescu, achizitia microscopului operator a fost posibilă în urma donațiilor făcute de persoane din mediul privat, cărora le-a mulțumit pentru ajutor.

Mugurel Surupăceanu, Mirela Păduraru, Mihai Zidărescu, Obștea Muntele Runcu sau Asociația Coloana Infinitului sunt câteva din persoanele și instituțiile care au contribuit la achiziționarea dispozitivului medical.

Galerie foto



Vizualizări: 3,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: