Acţiune a salvamontiştilor. Două persoane dispărute!

Salvamontistii din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au realizat ieri o acţiune pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona submontană, în perimetrul localității Bumbești Jiu.

La solicitarea politiei, şapte salvamontiști din baza centrala Târgu Jiu au intervenit  la cautari, ca resursă de sprijin, cu o drona si cu lunete cu termoviziune.

La actiune au participat polițiști, pompieri , jandarmi și localnici.

De asemenea, salvamontiştii au acţionat şi pentru căutarea unei persoane în zona Valea Tarâia din masivul Capatanei. Au intervenit salvamontiștii din Baza Târgu Jiu și posturile Salvamont din Polovragi și Baia de Fier.

„Persoana din masivul Capatanei a fost gasita, in viata, fara afecțiuni medicale, iar salvamontiștii se vor întoarce în baze. Căutările din zona Bumbești-Jiu au fost încheiate și se vor relua la primele ore ale dimineții.

În aceasta dimineața a fost gasita, in viata, si persoana dispărută în zona Bumbești-Jiu, o persoana de 84 de ani care, surprinsa de întuneric nu a mai reușit sa se orienteze și sa revină acasă”, au transmis reprezentanţii Salvamont.

Galerie foto


Vizualizări: 487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: