Aglomerație mare la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Gorj

Tot mai mulți gorjeni vor să își obțină permisul de conducere în această perioadă. Serviciul de Înmatriculări și Permise Auto din cadrul Instituției Prefectului Județului Gorj încearcă să facă față numărului mare de solicitări.

Șeful Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto Gorj, Ștefan Țacu, spune că se resimte o lipsă a personalului, iar cererile pentru eliberarea unor documente în perioada Sărbătorilor Pascale sunt mai multe. Personalul este subdimensionat, fiind nevoie de organizarea de concursuri în vederea angajării.

”Din experiența anilor trecuți, în perioada sărbătorilor Pascale, numărul persoanelor care solicită serviciile noastre crește. Din punct de vedere al pregătirii, cu siguranță cum am făcut față atât de mulți ani, facem și acum. În continuare ne luptăm cu o lipsă acută de personal la nivelul serviciului. Am făcut toate demersurile pentru a completa schema de lucrători ai instituției noastre”, a spus Țacu.

Angajații acestui serviciu vor avea parte de o minivacanță. Aceștia vor avea 4 zile libere cu ocazia sărbătorilor pascale.

”Ne vom desfășura activitatea conform programului de lucru aprobat de către Prefectură și ca zile libere vom avea pe 30 aprilie și 3 mai 2021. În acest moment, sunt 13 angajați care își desfășoară activitatea, dintre care 4 sunt examinatori, iar restul la înmatriculări”, a mai afirmat Ștefan Țacu.

Cel mai aglomerat serviciul este cel de permise, fiind vorba despre linia de examinatori.

Vizualizări: 2,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: