Amendă pentru șoferul care a parcat lângă Poarta Sărutului

Șoferul care a parcat, marți seara, în apropiere de Poarta Sărutului, în Parcul Central, a fost identificat de polițiștii locali. El a fost amendat cu 290 de lei și sancțiunea urmează să-i fie trimisă prin poștă. Din primele date, este vorba de un turist din Ilfov.

„Șoferul a fost identificat. Este un bărbat din Chitila, Ilfov. A fost amendat cu 290 de lei”, a declarat Florin Băluță, directorul Poliției Locale Târgu Jiu.

Primarul Marcel Romanescu a fost cel care a sesizat lipsa de reacție a polițiștilor locali care supraveghează 24 din 24 operele lui Brâncuși. Așa că a profitat de ocazie să amenințe încă o dată instituția cu desființarea: „Doi polițiști sunt lângă operele brâncușiene din parc, la numai câțiva metri de această mașină. Ar fi trebuit să intervină imediat! Dacă instituția nu se dovedește eficientă, putem renunța la ea definitiv”.

Reacțiile internauților n-au întârziat să apară.  „Mai sunt și polițiști locali care își fac treaba, cred ca un management bun și câțiva oameni noi ar rezolva problema acestei instituții”, a fost unul dintre comentarii. „Ar trebui desființată peste tot Poliția Locala. Total inexistenta in comunitate”, a scris un alt târgujian. „Șoferul nu are cei 7 ani, dar cei care păzesc parcul ce fac? Sparg semințe?”, a comentat un alt bărbat.

Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: