Horoscop

Berbec
O zi în care ar trebui să fiţi cât mai retras şi discret în peisajul cotidian. Organismul vă este obosit şi se pot accentua afecţiunile legate de picioare şi aparat digestiv. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pentru că foarte uşor se pot produce erori de diagnostic şi tratament. Odihniţi-vă şi lăsaţi grijile deoparte.

Taur
Sunt posibile discuţii aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu de mult vă proteja şi vă susţinea în demersurile profesionale. Emotivitatea şi subiectivitatea sunt la cote înalte, de aceea fiţi prudent. Evitaţi promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel.

Gemeni
Mare zarvă astăzi în relaţiile profesionale. Sunt posibile discuţii interesante cu un şef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activaţi sau vă doriţi să activaţi. Atenţie, una se gândeşte, alta se spune şi alta se doreşte de la dumneavoastră. Vorbiţi puţin, ascultaţi mai mult şi lăsaţi trasarea planurilor profesionale pentru altă zi.

Rac
Astăzi vă aflaţi într-o baie de idei, veşti, potenţiale relaţii şi posibilităţi de evoluţie. În orice caz, fiţi atent la mesaje şi la semnele care sunt peste tot. Întâlnirile sunt importante, discuţiile care au loc merită să fie luate de bune, totuşi luaţi în calcul şi o marjă de răzgândire/reconfigurare în zilele următoare. Atenţie la imaginea publică!

Leu
Se pune problema banilor şi a bunurilor pe care le deţineţi în comun cu alţii. Este nevoie să împărţiţi tot ce aveţi sau ce câştigaţi din colaborări, dacă doriţi să aveţi succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găsiţi un echilibru între dorinţele dumneavoastră, putinţa de a câştiga mai mulţi bani şi relaţiile cu ceilalţi.

Fecioară
Partenerul de viaţă, de afaceri sau colaboratorii vă provoacă serios la discuţii nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulţumirile la cote mari şi de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să ascultaţi atent ce vă spun ceilalţi şi să vorbiţi puţin, dar la obiect.

Balanţă
Aveţi parte de multă agitaţie la serviciu. Cu greu puteţi desluşi ce se petrece în acest segment de viaţă. Munciţi corect, sunteţi dornic de colaborare, însă ceilalţi parcă nu vă aud şi nu vă văd. Organismul vă este obosit şi se pot accentua afecţiuni deosebite ale picioarelor şi aparatului digestiv. Dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă strict de îndatoririle personale.

Scorpion
Persoana iubită şi copiii vă dau multe şi mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă veţi constata că este de fapt un dialog al surzilor. Detaşaţi-vă de latura afectivă a vieţii dumneavoastră, deoarece confuzia şi subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine ocupaţi-vă de un hobby sau faceţi ceva ce vă place.

Săgetător
Astăzi va trebui să staţi de vorbă cu membrii familiei şi să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti. Cu toate că discuţiile vor rămâne fără un final clar, totuşi reţineţi ce vi se spune şi gândiţi-vă în taină la subiectele abordate. Evitaţi deciziile majore sau planurile măreţe legate de lărgirea patrimoniului familial.

Capricorn
S-ar putea să plecaţi la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordaţi atenţie detaliilor, pentru că există iz de tensiuni şi neînţelegeri majore. Gândirea şi comunicarea vă sunt umbrite. Dacă studiaţi sau învăţaţi pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, pe cât posibil, să le amânaţi pentru o altă perioadă mai favorabilă.

Vărsător
Preocupările legate de veniturile din munca desfăşurată zilnic ating astăzi cote mari. Sunteţi nemulţumit, pentru că, de fapt, nu înţelegeţi ce se petrece în sectorul financiar. Traversaţi o perioadă confuză, în care iluzia câştigurilor uşoare vă poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Munciţi corect, însă aveţi grijă şi dozaţi-vă eforturile.

Peşti
Foarte multe toane aveţi astăzi. Ba aveţi chef de tot şi toate, ba vă răzgândiţi. Recomandabil este să vă canalizaţi energia către plimbări în aer liber, exerciţii fizice uşoare sau către hoinărit prin magazine, însă fără să cheltuiţi prea mulţi bani. Relaţiile cu ceilalţi sunt deficitare. Relaxaţi-vă şi detaşaţi-vă de problemele celorlalţi.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: