Anamaria Prodan: Prunariu, catapultat politic şi groparul Pandurii

Impresara Anamaria Prodan a postat pe pagina de socializare un atac virulent la adresa preşedintelui CS Pandurii, Mihai Prunariu. Conflictul dintre cei doi a fost generat de un proces pe care Pandurii l-a intentat lui Prodan. Pandurii vrea să recupereze în instanţă, de la Anamaria Prodan, suma de 250 de mii de euro, comision pe care clubul îl consideră ilegal. Impresara a scris pe Facebook şi despre cum se teme Prunariu că prietenii lui i-ar putea lua postul de şef la Pandurii. Prietenul la care se referă aceasta este, se pare, avocatul Gheorghe Pecingină, aflat în conflict cu Prunariu, dar în relaţii bune cu Anamaria Prodan şi soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf. De altfel, Pecingină a fost chiar invitat la o petrecere a familiei Reghecampf, în timp ce Prunariu nu reuşeşte să pătrundă în liga mare a celor care fac jocurile în fotbal.

„Sunt total dezamăgită de ieşirile necontrolate ale unui personaj murdar, anex si neinspirat, care s-a trezit peste noapte sef peste emblema unui club important din România şi care produce dezgust la fiecare frază sau gest, numit Prunariu“, este doar fraza de început a textului postat de Prodan pe Facebook. Impresara scrie că ea a adus jucători importanţi la Pandurii, precum Eric de Oliveira, Erico da Silva, Christou Paraskevas, Elton da Silva, Alin Buleică, Mihai Roman, Matulevicius, renunţând şi la bani uneori. „Acest nechemat agresiv, catapultat de o clasă politică, mai mult decât complice, direct în sânul fotbalului romanesc, nu a făcut până acum decât să distrugă munca unor oameni extrem de profesionişti precum Eugen Pârvulescu, Cristi Pustai şi Marin Condescu, oameni care au dus clubul Pandurii Târgu Jiu în Europa şi au scris istorie pentru acest oraş.  (...) Din păcate acest om care nu reprezintă altceva decât o proiecţie promovată de duşmanii înverşunaţi ai modernizării şi performantei sportive minte într-un stil barbar. Iar tragedia este că acelaşi personaj insalubru care conduce momentan Pandurii Târgu Jiu şi-a bătut în totalitate joc de munca iluştrilor săi predecesori aruncând în aer un întreg oraş care trăieşte pentru fotbal“, a continuat soţia lui Laurenţiu Reghecampf. 

Pandurii era vicecampioana României când a fost preluată de Prunariu, care îi face acum pe suporteri să se gândească la salvarea de la retrogradare, deşi are susţinerea financiară şi nu numai a acţionarilor.

Groparul Pandurii şi prietenul care-i suflă-n ceafă

Anamaria Prodan a continuat cu atacurile la adresa lui Prunariu, pe care l-a numit groparul Pandurii. Echipa se află acum pe locul 11 clasament, având o singură victorie în campionat. „În fapt, acest individ este un "neica nimeni" pentru că înainte de a fi actualul viitor gropar al clubului Pandurii, acest domn nu a însemnat nimic în fotbalul romanesc. Si nici nu va însemna, pentru că omul care se implica astăzi activ la destrămarea a ceea ce a mai rămas din Pandurii Târgu Jiu n-a realizat că nu-l ajută nici numele, nici faţa şi nici performanţele pentru a călca pe urmele unor oameni atât de competenţi precum Pârvulescu, Pustai şi Condescu“.

Anamaria Prodan aduce în discuţie şi teama acestuia de a fi schimbat din funcţie. Ea vorbeşte despre prieteni de care se teme că i-ar putea lua scaunul. Prunariu şi Gheorghe Pecingină sunt prieteni de pe vremea când au fost inventaţi şi scoşi în faţă de Dan Diaconescu. Pecingină a fost până de curând avocatul clubului, însă acum nu mai are intrare la Prunariu. „Prunariu s-a zbătut sa facă, personal şi repetat, o demonstraţie convingătoare de incompetenţă si inadecvare. In plus, micimea acestui individ este demonstrată în fiecare zi, iar faptul că a ajuns să se teamă de oamenii care odată i-au fost prieteni şi a căror răsuflare o simte puternic in ceafă temându-se că ii vor "fura" scaunul nu face decât să demonstreze ce fel de om este“, a mai scris Anamaria Prodan.

MESAJ

Clubul vrea să recupereze de la Prodan 250 de mii de euro motiv pentru care a dat-o în judecată. Prunariu ştia de atacul acesteia pe Facebook şi dădea asigurări că CS Pandurii trebuie curăţat pentru că prea mulţi au tras foloase de aici. „N-am înţeles încă de ce mă acţionează în judecată, dar probabil că nici neuronul stingher care-l ghidează n-a înţeles. Sa-ţi fie ruşine, Prunariu.... Nimic nu te-a recomandat vreodată şi nici nu o sa te recomande...“, a scris Prodan, încheind cu mesajul „În timp ce tu continui să mori, noi continuăm să trăim“!

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: