Pandurii pleacă în cantonament la Curtea de Argeş

Jucătorii echipei Pandurii Târgu-Jiu vor pleca la sfârşitul acestei săptămâni într-un stagiu de pregătire la Curtea de Argeş. Profitând de întreruperea campionatului Ligii I pentru două săptămâni, antrenorul Petre Grigoraş a decis să ducă echipa într-un stagiu de pregătire centralizată. Iniţial anunţase că locaţia va fi Sibiu, însă a fost o problemă cu asigurarea cazării.

Pentru această perioadă a fost aleasă o bază sportivă din Curtea de Argeş unde echipa va avea la dispoziţie terenuri foarte bune de antrenament. „Am ales baza sportivă de la Curtea de Argeş unde avem trei terenuri de antrenament foarte bune, toate trei au o suprafaţă de joc impecabilă şi avem condiţii foarte bune de pregătire acolo. Aici ar fi fost foarte greu să ne desfăşurăm antrenamentele în această perioadă pentru că suprafaţa terenului a fost însămânţată recent”, a precizat antrenorul Petre Grigoraş care a avut de ales între mai multe variante pentru locaţia de cantonament: „Am avut mai multe variante, am dorit iniţial să mergem la Sibiu, locul unde ne-am pregătit mereu în această perioadă, dar ar fi trebuit să stăm trei zile într-o altă locaţie. Era foarte greu să stăm trei zile şi apoi să ne mutăm pentru patru zile, aşa am ales o locaţie cu terenuri bune, chiar dacă cazarea nu va fi la fel de bună. Am fi vrut să mergem şi la Herculane, dar acolo terenul de antrenament nu e în stare bună şi nu aveam unde să ne antrenăm”.

Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că va fi o perioadă de pregătire foarte bine venită pentru echipă mai ales pentru jucătorii care nu s-au antrenat în vară cu Pandurii şi pentru cei care au avut probleme medicale: „E o perioadă în care mai putem remedia unele probleme, se vor antrena toţi jucătorii împreună şi asta ne va ajuta mult pentru că Nistor de exemplu nu a făcut pregătirea de vară cu noi, revin şi jucătorii accidentaţi care vor avea ocazia să se antreneze normal, vom avea şi atacantul croat (n.r. Matija Smrekar) cu noi în pregătire şi are ocazia să se pregătească mai mult timp cu noi până la primul meci oficial”.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: