Andreea va fi înmormântată în rochie de mireasă: „O plânge toată comunitatea”

Tânăra din Padeș ucisă de iubitul gelor va fi înmormântată în rochie de mireasă. Toată comuna o plânge pe Andreea Morega. Studentă la Medicină, cu tot viitorul în față, cu multe visuri. Un copil de nota zece. A fost măcelărită de un alt student eminent, dar care nu a dat vreo secundă de bănuit că ar putea comite astfel de orori.

Andreea va fi înmormântată joi în comuna sa natală. „E doliu în toată comuna. Andreea a crescut într-o familie exemplu, a fost educată, respectată de întreaga comunitate. Să-i fie curmată viața în acest fel e dureros. Ea era o mândrie a comunității. A învățat, a făcut eforturi uriașe să ajungă la Medicină, să ajungă acum să vină acasă în sicriu. E cumplit. O plânge toată comunitatea”, a mărturisit viceprimarul din Padeș, Mihai Argintaru. 

Sute de oameni au mers cu flori și lumânări acasă la Andreea. La Timișoara, călăul ei a făcut declarații care i-au șocat pe anchetatori. Le-a spus tot filmul atacului. Le-a mărturisit cum s-a enervat că fata ar fi primit un mesaj și nu i-a spus de la cine. A văzut negru în fața ochilor și a atacat-o. A lovit-o cu două cuțite până a lăsat-o fără suflare. Apoi a așezat-o în pat și și-a văzut de drum fără remușcare. A fost prins într-un sat din Caraș-Severin, unde locuiește familia sa.

Vizualizări: 2,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: