Ucigașul tinerei de la Padeș: M-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare

Mirel Dragomir, suspectul principal în cazul uciderii tinerei din Padeș, a dezvăluit cum a comis crima. Bărbatul și-a pierdut cumpătul în momentul în care Andreea i-a spus că relația lor s-a terminat.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine.Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel Dragomir, potrivit Rechizitoriului procurorilor.

Părinții Andreei Morega susțin că nu știau despre relația dintre fiica lor și ucigaș.

Raportul IML în cazul Andreei, tânăra studentă la Medicină în Timișoara, arată că aceasta a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit și că ar fi încercat să se apere până la ultima suflare.

Vizualizări: 2,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: