Anunță finalizarea reabilitării unui important drum județean

Consiliul Județean Gorj anunță că a finalizat o nouă investiție în infrastructura rutieră publică de care beneficiază trei unități-administrativ teritoriale de pe raza județului.

"Drumul județean DJ 672E, cuprins între km 0+000 (DN 66) și km 15+687 (DJ 672C), asigură conexiunea cu drumul de acces pe Cheile Sohodolului, traversând comunele Bălești, Arcani și Runcu. Lucrările de reabilitare și modernizare au fost realizate pe lungimea totală de 15,687 km”, se arată într-un comunicat de presă.

Au fost amenajate 829 de accese la proprietăți, realizate șanțuri și rigole de acostament, construite 22 podețe tubulare transversale, amenajate trotuare și piste pentru cicliști, 4 poduri au fost consolidate și unul făcut de la zero.

“În scopul desfășurării circulației în condiții de siguranță, pe lângă amenajarea intersecțiilor cu străzile și drumurile laterale, s-au montat parapeţi metalici de tip semigreu, 15 indicatoare kilometrice pentru drumuri județene și 141 indicatoare hectometrice. În ceea ce priveşte semnalizarea verticală, au fost prevăzute indicatoare de avertizare a zonelor periculoase, de reglementare a priorității de circulație în intersecții, de interzicere, restricție sau obligare și indicatoare de orientare și informare“, a mai menționat CJ Gorj.

Valoarea totală a investiției privind obiectivul "Reabilitare drum județean 672E, ce traversează localitățile Cornești, Stolojani, Câmpofeni, Arcani, Sănătești și Runcu, județul Gorj” a fost de 24.422.228,41 lei inclusiv TVA, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Bugetul Propriu al județului Gorj.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: