Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Armata roşie”, miting în alb

Peste 120.000 de manifestanţi s-au strâns sâmbătă seara în Piața Victoriei, din Capitală, la mitingul organizat de Partidul Social Democrat „împotriva abuzurilor”. Participanţii au venit îmbrăcaţi, conform indicaţiilor de la centru, în cămăşi şi tricouri de culoare albă. Zeci de persoane au prezentat stări de rău din cauza căldurii şi a aglomeraţiei. 22 de persoane au avut nevoie de îngrijiri, patru dintre ele fiind transportate la spital.

Jandarmeria  a adus forțe de ordine și din alte zone ale țării, pentru a securiza acest eveniment. Aproximativ 100 de protestatari #rezist au încercat să pătrundă în Piaţa Victoriei, însă nu au fost lăsaţi de forţele de ordine. Nu toţi participanţii au ştiut de ce au bătut atâta drum până la Bucureşti. 

PSD Gorj a anunţat că a mobilizat 2000 de persoane pentru a manifesta „împotriva abuzurilor din justiţie”.

Vizualizări: 4,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: