Au parte de coșmarul vieții: Ne este frică. Stăm închiși în casă - VIDEO

O familie din comuna gorjeană Scoarța trăiește luni de coșmar, iar de trei zile stă închisă în casă. Teroarea a început în martie, când un tânăr din familie a produs un accident în care au murit doi tineri nevinovați. Rudele unuia dintre decedați a promis răzbunare. În luna mai a fost un episod al răzbunării, vila familiei șoferului care a produs accidentul fiind incendiată. Amenințările continuă însă, iar polițiștii păzesc zona zi și noapte.

Cei amenințați au plecat o vreme, de teamă, în Belgia și în Marea Britanie. Într-un final, familia șoferului s-a întors acasă, dar nu poate părăsi locuința de frica rudelor celor decedați în accident. Astfel, în urmă cu două seri, familia care a jurat să se răzbune a rupt gardurile casei în care locuiește șoferul cu rudele sale și a intrat în curtea locuinței. Mascații au intervenit și au evitat producerea unei tragedii.

”Au intrat peste noi și în Belgia. Ne-au amenințat că ne omoară și copiii. Din Belgia, ne-am retras în Marea Britanie, am zis să stăm liniștiți. Ne-au amenințat și acolo. Au venit după noi. Am plecat și de acolo. Nu mai aveam bani, nimic. Am decis să venim acasă, nu aveam un alt loc unde să stăm. Ieri am ajuns, am mers la poliție, iar de când am ajuns, nu am mai ieșit din casă. Suntem ca și arestați la domiciliu”, spune familia amenințată.

Tot ei spun că, în urmă cu două seri, mai multe persoane le-au rupt gardul la casă și au vrut să intre peste ei în casă. ”Aseară intraseră peste noi și au rupt un gard. Poliția este în inferioritate numerică față de ce este aici. Au bâte, cuțite și pistoale. Ne-am rugat de poliție să ne escorteze la magazin, că nu mai aveam nimic. Am intrat în magazin, iar când am ieșit, se făcuse un cordon în stradă. Stăteau cu cuțite. Mi-au intrat și copiii în depresie”, mai declară familia.

Mascații păzesc zona 24 din 24 de ore, tocmai pentru  a nu se produce o tragedie.

Vizualizări: 9,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: