Cum organizez pantofarul

Depozitarea pantofilor într-o locuinţă care nu are o încăpere special dedicată poate fi o mare problemă. Pantofarul este strict necesar, iar producătorii au scos pe piaţă produse care să poată fi adaptate la spaţii mai mici sau mai largi.

1.Pantofarul roată

Îl găsiţi în magazine, are avantajul că poate fi ţinut în dulap, în spaţiul de sub umeraşele pe care ţineţi haine scurte. Sunt modele în care puteţi pune până la 20 de perechi. Îl puteţi comanda şi pe internet, la un preţ de aproximativ 50 de euro. Îl găsiţi în variante „lună plină” sau „semilună”.

 test

2.Pantofarul cufăr

O variantă bună pentru familiile cu copii este de a transforma vechiul cufăr cu jucării în pantofar. Cufărul poate fi păstrat în continuare ca element decorativ, pe holul de la intrare.

 

3. Pantofarul clasic

Dacă aveţi un dulap dedicat pentru pantofi, trebuie doar să aveţi grijă la organizarea rafurilor, astfel încât să ocupaţi cât mai bine spaţiul. Puteţi depozita pantofii în cutie sau direct pe raft, fără a-i înghesui. Atenţie la cizme, puneţi în ele o revistă sau o sticlă de plastic, pentru a le păstra drepte.

 

4. Pantofar raft

Pentru apartamentele foarte mici, puteţi construi rafturi în orice colţ disponibil, folosit câteva profiluri din metal şi bucăţi de lemn. Sunt uşor de făcut dacă aveţi îndemânarea şi sculele necesare, dacă nu, apelaţi la un specialist.

 

5. Pantofar suport pe perete

Puteţi depozita pantofii şi pe suporturile de prosoape, montante pe o parte a dulapului sau chiar pe suporturi de tip „umeraş”.

Vizualizări: 7,979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: