Băiatul lui Guță a scăpat de pușcărie! Deocamdată!

Scandalul de acum un an și ceva în care fiul manelistului Nicolae Guță a fost acuzat de o tânără din Valea Jiului că a fost pipăită de acesta și lovită pentru că i-a refuzat avansurile făcute într-o discotecă din Petroșani a ajuns acum în faza pronunțării unei sentințe de către instanțele de judecată. Magistrații din Petroșani nu au putut să îl condamne pe Nicolae Guță Junior pentru acuzațiile de amenințare și lovire sau alte violențe întrucât victima și-a retras plângerea, deși spunea mereu că nu va face acest lucru niciodată. Guță a primit totuși o condamnare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

„Stabileşte pedeapsa de 100 (una sută) zile-amendă faţă de inculpatul Guţă Nicolae, pentru infracțiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice (…). Stabileşte valoarea unei zile amendă la 15 lei, astfel că pedeapsa amenzii penale stabilită faţă de inculpatul Guţă Nicolae este de 1.500 (unamiecincisute) lei”, se arată în decizia instanței, decizie care nu este definitivă.

Pe parcursul acestui proces, Guță a fost implicat și într-un accident rutier produs pe raza localității gorjene Drăguțești. Fiul manelistului a fost grav rănit atunci, el fiind transportat cu un elicopter SMURD la București pentru a primi îngrijiri medicale. Mașina în care se afla Juniorul era condusă de un amic de-al acestuia condamnat în Valea Jiului pentru trafic de droguri.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: