Gata să își omoare părinții înainte de Paști!

Un gorjean din Stejari a fost la un pas să comită o dublă crimă chiar înainte de Paști, luându-și la bătaie părinții, dar și fratele, oamenii fiind nevoiți să sară pe geam și să alerge pe ulițele satului pentru a scăpa cu viață.

Aurel Dumitru Mirică a venit băut acasă vineri seara și, evident, nu i-a fost prea greu să se ia la ceartă cu oricine îi ieșea în cale. Părinții și fratele au încercat să se încuie în camera lor, dar individul pus pe harță a spart geamurile și a început să arunce cu bucăți de lemne, cei asediați reușind cu greu să scape din casă pentru a se refugia pe la vecini, după cum au constatat ulterior anchetatorii. „Martorul M.C.N. a reuşit să fugă şi să se ascundă sub o placă de azbest din curte. Între timp, persoanele vătămate M.G. şi M.I.V. au încercat să iasă din curte, dar persoana vătămată M.G. a fost lovit cu o bâtă în zona capului de către inculpatul M.D.A., după care a fost lovit cu un cuţit în zona axilă şi laterală torace stâng. Persoana vătămată M.I.V. a încercat să-şi apere soţul, fiind lovită de inculpat cu bâta în cap şi a suferit leziuni inclusiv la nivelul mâinilor, în momentul deposedării inculpatului de cuţitul pe care îl folosise la agresarea soţului său. Apoi, persoana vătămată M.G. a reuşit să fugă din curtea casei şi a sărit gardul la vecina sa, F.R., pentru a scăpa de urmărirea agresorului”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, anonimizarea numelor de către anchetatori făcându-se conform legislației.

A sărit gardul să scape de agresor

Anchetatorii au constatat la audierile care au urmat că mama lui Mirică a fugit un kilometru pe ulița satului pentru a scăpa de fiul care voia să o omoare. Femeia a sărit gardul unor vecini pentru a scăpa de fiul violent. „Persoana vătămată M.I.V. împreună cu martorul M.C.N. (care reuşise să fugă din curtea casei prin escaladarea gardurilor vecinilor pentru a ajunge în stradă), au reuşit să fugă de inculpat pe o distanţă de circa 1 kilometru până la locuinţa martorei B P. Persoana vătămată M.I.V. a ajuns la locuinţa martorei B.P. având asupra sa cuţitul folosit în agresiune de către inculpat, pe care l-a depus pe o măsuţă din locuinţa acesteia, spunându-i ce s-a întâmplat”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

Reţinut înainte de Înviere

În cele din urmă, părinții agresorului au ajuns la spital, medicii constatând că pentru tată viața i-a fost pusă în pericol prin loviturile primite. Sâmbătă seara, chiar înainte de Înviere, Aurel Dumitru Mirică a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior, în ziua de Paști, Tribunalul Gorj emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele individului violent. El este cercetat acum pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie, precum și loviri și alte violențe asupra unui membru de familie.

Vizualizări: 3,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: