Banii necesari pentru tratamentul polițistei gravide, strânși în două zile

Mobilizare masivă a românilor în zilele de Crăciun, pentru a sprijini o polițistă gravidă în opt luni, diagnosticată cu cancer de piele. Georgiana Mirabela a copilărit în Târgu Jiu, acum fiind căsătorită cu un tânăr din Vaslui. Tânăra avea nevoie de 75.000 de lire sterline pentru tratament, bani strânși în doar două zile printr-o campanie făcută pe facebook.

Georgiana Bălan este absolventă a Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” și are 30 de ani. Georgiana urmează să devină mămică în luna februarie 2019. Bucuria viitorilor părinți a fost umbrită în momentul în care, în urma unei analize de rutină, Georgiana a fost diagnostică cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele) la sfârșitul lunii noiembrie. “A fost operată până în prezent de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniță care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naștere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an. Acesta nu este decontat de stat în stadiul 3 și costa aproximativ 75000 GBP (lire sterline). Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca, în cateva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final”, au explicat inițiatorii campaniei umanitare.

Polițistul Marian Godină a făcut un apel umanitar pe pagina lui de socializare unde are sute de mii de urmăritori, apelul a fost preluat în presă, iar suma necesară a fost strânsă în doar două zile. “Sincer, sunt copleșită de emoții. În nici 2 zile, m-ați ajutat să strâng suma necesară pentru tratament și mi-ați dat o șansă la viață pe care altfel îmi era imposibil să o am într-un timp atât de scurt”, a scris tânăra polițistă pe pagina de socializare.

Mulțumiri a transmis și soțul acesteia. “Țin să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru ajutor tuturor celor care au contribuit atât financiar, dar și prin mesajele voastre de susținere care au contat enorm de mult pentru Georgiana Mirabela. Ați dat dovadă de omenie și mi-ați arătat, demonstrat că viața bate filmul. Vă iubesc pe toți și vă doresc multă sănătate și clipe de bucurie alături de cei dragi”, a fost mesajul lui Dănuț Bălan.

Cei care vor să doneze în continuare o pot face, mai ales că de obicei tratamentul costă mai mult decât se estimează.

Conturi deschise pe numele BALAN GEORGIANA MIRABELA:
CONT LEI: RO41RZBR0000060020677824
CONT EURO : RO45RZBR0000060017859708

Vizualizări: 4,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: