Baschet: CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci amical

CSM Târgu Jiu a început duminică seria meciurilor de verificare pentru noul sezon. În Sala Trivale din Piteşti, baschetbalişti gorjeni au jucat un amical cu echipa gazdă FC Argeş Piteşti, gazdele câştigând confruntarea cu 87-63.

Echipa pregătită de antrenorul Claudiu Alionescu a participat la Memorialul ”Gheorghe Ziguli” de la Piteşti, acolo unde, pe lângă echipa gazdă, FC Argeş Piteşti, au mai fost invitate SCM U Craiova, Steaua Bucureşti şi CSM Târgu Jiu.

În partida de deschidere a turneului din Trivale, SCM U Craiova s-a impus în faţa Stelei cu 72-51. Turneul urma să se dispute în sistem de Final 4, pe 11 şi 12 septembrie. Echipa din Piteşti şi cea din Craiova vor juca finala mare, luni seara, în timp ce finala mică, CSM Târgu Jiu – Steaua, nu se va mai disputa, după ce a Steaua a anunţat că nu va mai juca partida din cauza problemelor medicale de la nivelul lotului. După abandonul Stelei, gruparea gorjeană rămâne cu un singur meci de verificare după acest turneu.

Pentru gorjeni urmează ”dubla” cu CSM Galaţi, a informat csmtargujiu.ro. Partidele cu echipa din Galaţi sunt programate pe 16 şi 17 septembrie iar la primul meci, pe 16 septembrie, va avea loc şi prezentarea lotului CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: