Bătrân lăsat fără telefon, card și bani. Hoțul, prins și reținut!

Un bătrân din comuna gorjeană Slivilești a cerut ajutorul Poliției după ce și-a dat seama că i-a pătruns în casă un hoț. Bărbatul, de 79 de ani, a rămas fără telefon, acte, un card și bani pe care îi avea în casă. Polițiștii au dat de urma făptașului. un bărbat din localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Bătrânul a sunat la 112, la sfârșitul lunii mai, când a descoperit că îi lipsesc bunurile din casă.  

„Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat de 79 de ani, din comuna Slivilești, cu privire la faptul că în perioada 29-30 mai, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa,  de unde i-au sustras un telefon mobil, cartea de identitate, un card bancar și suma de 600 lei, care se aflau în două  camere alăturate ale  locuinței”, a anunțat IPJ Gorj.

O zi mai târziu, oamenii legii au dat de urma hoțului. Era un bărbat din aceeași localitate cu bătrânul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar la data de 31 mai, polițiștii au identificat un bărbat de 53 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au mai anunțat polițiștii.

Vizualizări: 1,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: