Bătrână de aproape 90 de ani, păcălită și abandonată

O bătrână în vârstă de 89 de ani, din Bumbești-Jiu susține că ar fi fost păcălită de două femei. Le-ar fi făcut acte pe locuința sa, iar ele, în schimb, ar fi trebuit să aibă grijă de femeie. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. Nimeni nu are grijă acum de bătrâna bolnavă care nu mai are pe nimeni. Atât soțul, cât și singurul fiu, au murit în urmă cu mai mulți ani.

Povestea bunicii Maria a fost făcută publică de Daniela, o voluntară din Gorj care a ajutat mai multe familii nevoiașe în ultimii ani.

Tânăra a povestit pe pagina sa de Facebook cum a aflat despre tanti Maria, din Sadu, și a transmis că spera ca femeile care ar fi păcălit bătrâna să fie pedepsite pentru ce au făcut, iar bunica să fie ajutată să-și ducă bătrânețile liniștită mai ales că este și bolnavă.

"Am ținut neapărat sa o vizitez pe bunicuta Maria, în vârstă de 89 ani de la Bumbești-Jiu, Sadu 2, Gorj la insistentele unei vecine am făcut posibil și am ajuns la bunicuta! Se vede pe fata ei cata suferință și truda a tras o viata intreaga! Soțul ei a decedat în urma cu 29 ani și singurul fiu a decedat în urma cu 12 ani. Bunicuta Maria a avut încredere si a făcut acte pe casa la niște femei din sat cu condiția sa aibă grija de ea sa o îngrijească, dar ea neștiind carte au păcălit-o și au făcut act de vânzare cumpărare ca și cum i-ar fi dat suma de 15000 lei. Acum bătrânica este bolnava are ulcer varicos, nu are nimeni grija de ea. Este groaznic prin ceea ce trece!
Vreau doar sa scot în evidenta faptul ca trebuie sa avem grija în cine avem încredere", a scris Daniela, pe pagina ei de Facebook.

Tânăra care i-a făcut publică povestea încearcă să ajute femeia și să găsească pe cineva care să aibă grijă de bătrânică. Mai multe persoane care cunosc bunica au confirmat povestea ei tristă. O gorjeancă s-a oferit chiar să ia acasă la ea bătrâna din Sadu.

Vizualizări: 3,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: