Boza a prezentat organigrama. Joi, bugetul!

Președintele Directoratului CE Oltenia, Sorinel Boza, a prezentat sindicatelor noua organigramă alcătuită de acesta. Organigrama, cred sindicatele, este una bună, dar nu va fi pusă în aplicare mai devreme de două luni. Nu au fost prezentate nume și nici vreo cifră, dar se preconizează eliminarea a sute de posturi. Joi va fi prezentat și bugetul companiei.

Președintele Federației Naționale Mine Energie (FNME), Dan Pîrvulescu, a declarat că la ședința comisiei de negociere a Contractului Colectiv de Muncă (CCM) a fost prezentată organigrama creată de Sorinel Boza, președintele Directoratului. Nu au aflat mare lucru deoarece organigrama este tot în lucru. „Organigramă fără niciun număr în căsuță. Numai ca structură, nu ca şi număr pe fiecare căsuță, cât să fie din fiecare categorie. Nu e definitivată. Sunt convins că va fi definitivată în lunile care vin, ca număr de posturi. Pare un lucru bun în sensul că elimină posturi de directori, unde erau direcții fac departamente, la nivel de bază elimină multe compartimente, birouri, se reduce numărul de posturi de conducere.  Dar nu cred că o să vedem mai repede de o lună sau două“, a declarat președintele FNME Dan Pîrvulescu.

Liderul FNME a mai spus că federația a cerut și anul trecut și va cere și acum să fie concediați cei care au încasat plăți compensatorii de la CEO. „Degeaba am solicitat și voi solicita și anul acesta să plece întâi cei cu plăți compensatorii, sigur nu vor dori ceilalți colegi. Pe perioada lui Laurențiu Ciurel s-au angajat multe pile care erau cu plăți compensatorii, am câteva cazuri de lideri de la SMEO, din administrație“, a declarat Dan Pîrvulescu.

BUGET

Bugetul companiei, integral, va fi prezentat în ședința comisiei de negociere a CCM de joi. Inițial ședința fusese programată pentru miercuri, dar s-a amânat deoarece liderii de la Univers au o întâlnire la București în cadrul federației.

Vizualizări: 5,675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: