Caiac cu patru sportivi, spulberat de o ambarcațiune pe Dunăre - VIDEO

Un caiac în care se aflau patru sportivi de la Clubul Sportiv Orșova a fost lovit, marți, de o barcă plină cu turiști, pe Dunăre. Unul dintre sportivi este rănit. Autorul accidentului a fugit, în ciuda pericolului evident în care erau tinerii. Aceștia au avut norocul cu o altă șalupă care era în apropiere și i-a preluat.

Cei patru sportivi minori de la Clubul Sportiv Orșova, secția caiac-canoe, au fost loviți de o barcă de agrement, plină cu turiști, în timpul unui antrenament pe Dunăre.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, fără a necesita spitalizarea. Persoanele implicate au fost recuperate din apă și conduse, în siguranță, la mal.


Se pare că cel care conducea barca nu a văzut caiacul și a trecut peste el. Caiacul a fost rupt.

Polițiștii Postului Transporturi Navale Orșova, în colaborare cu Căpitănia Orșova, au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment.

Vizualizări: 1,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: