Camioane supraîncărcate cu lemne, în Defileul Jiului

Polițiștii gorjeni au fost sesizați joi seara că un camion cu lemne trece pe podul de pe Defileul Jiului, unde există restricții de tonaj.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani, din orașul Rovinari. “S-a procedat la verificarea documentelor vehiculului cât și al avizelor de însoțire a materialului lemnos, însă nu au fost constatate nereguli”, transmite IPJ Gorj. Șoferul a refuzat însă cântărirea camionului, fiind dispuse măsurile legale de către ISCTR Gorj.

Polițiștii au dat o amendă șoferului, pentru că s-au constatat defecțiuni la sistemul de iluminat al remorcii camionului. Totodată, a fost dispusă măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare.

Un alt ansamblu de vehicule încărcat cu material lemnos, care circula din direcția municipiului Petroșani către municipiul Târgu Jiu, condus de către un bărbat de 33 de ani, din comuna Saru Dornei, județul Suceava, a fost cântărit de către lucrătorii ISCTR Gorj.

În urma controlului s-a stabilit faptul ca acesta a depășit tonajul admis pe podul situat pe Defileul Jiului, fapt pentru care polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de conducătorul auto, fiind dispusă totodată și măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioada de 60 zile.

Vizualizări: 3,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: