Accident în Târgu Jiu. I s-a făcut rău și a căzut în stradă

Un accident de circulație a avut loc miercuri dimineața la Târgu Jiu, în apropiere de Liceul cu Program Sportiv. O femeie de 26 de ani a fost rănită. Din primele informații, aceasta a căzut în fața unui troleibuz, urmând să se stabilească dacă a fost lovită sau nu.

Revenim cu informații.

Update:

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, miercuri, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier cu o victimă.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că o tânără de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa pe trotuarul aferent străzii 23 August, la un moment dat, posibil unor afecțiuni medicale, i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului, iar în cădere, cu mâna stângă, a atins partea lateral dreapta a unui troleibuz care circula din direcția străzii Agriculturii către strada 9 Mai, condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu”, a comunicat IPJ Gorj.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 4,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: