Când s-ar putea deschide stațiunea Săcelu

Se fac pregătiri în stațiunea din Săcelu pentru ca aceasta să fie redeschisă. Minerii, energeticienii sau alți gorjeni care vor să urmeze tratamente aici ar putea merge la stațiune abia de la jumătatea lunii viitoare.

Oficialii Complexului Energetic Oltenia, care administrează stațiunea Săcelu, au anunțat că se fac lucrări de amenajare a bazei de tratament pentru sezonul estival.

„Suntem în pregătiri. Pentru că este problema și de vreme, în cursul lunii iunie, se fac pregătiri să fie pusă la dispoziția celor care doresc să urmeze tratament la Săcelu. Sunt doar lucrările care se fac pentru întreținere. Sunt lucrări anuale pe care le facem. Este o aprobare a Directoratului în acest sens. Estimăm că, în a doua decadă a lunii iunie, vor fi finalizate în totalitate”, a anunțat Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, la Gorj TV.

Stațiunea nu este căutată doar de angajați ai Complexului Oltenia, ci și de alți gorjeni sau turiști din județele învecinate. Autoritățile locale și-ar dori să poată prelua ele stațiunea, să obțină fonduri s-o modernizeze și, așa, să atragă și mai mulți turiști în zonă.

Vizualizări: 1,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: