Capotă nu se lasă. Vrea din nou la concurs!

Declaraţie surprinzătoare a managerului interimar al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu. Gigel Capotă spune că ia în considerare o nouă candidatură pentru şefia spitalului, dacă va fi reluat concursul. Capotă s-a retras pe ultima sută de metri din concurs, invocând „motive personale”, asta după ce în presă au apărut informaţii că este urmărit penal într-un dosar de fraudare a unui concurs şi, deşi fusese informat în scris, a dat declaraţie pe proprie răspundere că nu are nicio problemă de această natură. 

„O să iu în calcul, o să-mi analizez în perioada următoare întreaga mea activitate, o să-mi reanalizez poziţia pe care o am în societate, cu referinţă la aşa-zisele probleme de natură juridică, dar, oricum, intenţia mea a fost şi este clară. Am foarte multe proiecte în derulare, dar nu pot să nu continui acum activitatea pentru că, lăsând la o parte că sunt eu sau oricare altul, noi, echipa managerială, suntem implicaţi prin natura funcţiei în procesul de contractare cu Casa de Sănătate, care este principala noastră sursă de venituri”, a spus Gigel Capotă, la Radio Infinit.

Abia luni, 2 aprilie, aflăm dacă acest concurs va fi reluat. Vor fin analizate contestaţiile depuse de medicul Gheorghe Neaţă şi economistul Adrian Grecu. Niciunul nu a obţinut nota minimă de promovare 7. Grecu a luat 6.30, iar Neaţă un picuţ mai mult, 6.39. Comisia de contestaţii este formată din medicul Gheorghe Stanciu, Elena Sfârlează - reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj şi Victoria Ungureanu, reprezentant al Consiliului Judeţean Gorj, care este şi preşedintele comisiei.

Vizualizări: 2,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: