Cârciumaru vrea să pună punct discuţiilor despre alegeri în PSD Gorj

PSD Gorj a dat un comunicat de presă în care precizează clar că Florin Cârciumaru are mandat de preşedinte până în octombrie 2019, dorind astfel să pună punct discuţiilor despre alegeri în organizaţie. Mai mulţi primari, dar şi tandemul Mihai Weber - Cosmin Popescu se exprimaseră în spaţiul public că nu sunt excluse alegerile în organizaţie, chiar dacă Gorjul nu a fost pe lista celor 11 filiale unde Comitetul Executiv a stabilit să fie alegeri.

Liderii PSD Gorj au vorbit toată vara despre alegeri, dar se pare că Dragnea îl doreşte tot pe Cârciumaru şef la filială. Pe cale de consecinţă, Gorjul nu a fost trecut pe lista organizaţiilor în care vor fi alegeri în această toamnă. PSD Gorj a explicat într-un comunicat de ce. „Mandatul preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, expiră în octombrie 2019. Conferinţa Extraordinară de Alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Gorj, din data de 1 octombrie 2015, a conţinut la punctul 8 de pe ordinea de zi, Alegerea Preşedintelui Organizaţiei Judeţene. Atunci, cu unanimitate de voturi, Florin Cârciumaru a fost ales Preşedintele PSD Gorj. Conform statutului PSD, mandatul preşedintelui are o durată de 4 ani”, se arată în comunicat.

Morega trimite tandemul să joace tenis

Dan Ilie Morega a comentat în stilu-i caracteristic situaţia creată în PSD Gorj, considerând că deputatul Mihai Weber a înregistrat un eşec. „Este o înfrângere în primul rând pentru Mihai Weber. Cosmin Popescu joacă întotdeauna alba-neagra, acolo unde este bine, acolo se poziţionează. Tandemul nu are decât să joace badminton, tenis sau alte sporturi care se joacă în doi”, a comentat Morega.

Acesta îl face responsabil pe Weber pentru ceea ce numeşte degringolada din PSD. „Această degringoladă din PSD a fost creată de deputatul Mihai Weber, care prin influenţele pe care le are la nivel naţional a avut promisiuni că ţine conferinţă judeţeană de alegeri în iunie, că ţine în iulie, că ţine în august, că ţine în septembrie şi nu mai ţine deloc. Există documente clare că în octombrie 2015 Florin Cârciumaru a fost reconfirmat pentru patru ani, adică până la 1 octombrie 2019”, a spus Morega.

Vizualizări: 1,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: