Post de consul în Belgrad pentru Iriza? Ruşeţ: A fost această discuţie

Lui Scarlat Iriza i s-a promis funcţia de consul al României în Belgrad. Informaţia a fost făcută publică de Ion Ruşeţ, fost coleg de partid cu senatorul care a revenit acum la PSD. În replică, Iriza susţine că nu a avut astfel de negocieri cu liderii social-democraţi atunci când a plecat din ALDE.

Ion Ruşeţ a explicat, la Tele 3, că Scarlat Iriza a negociat un post bun odată ce a revenit în tabăra social-democrată. „Depinde ce şi-a negociat în PSD. Vom vedea. A vândut pielea ursului din pădure. Să credeţi dumneavoastră că îl veţi întâlni pe Iriza pe listele PSD la parlamentare. Nu a fost în stare în 2016 să fie pe listă, cum credeţi că va fi în 2020?”, s-a întrebat Ion Ruşeţ.

„A fost speculaţia că dânsului i s-a promis funcţia de consul al României în Belgrad. A fost această discuţie. Domnul Iriza vă poate da mai multe detalii şi poate face clarificări pe această temă”, a continuat Ruşeţ.

Iriza: Să nu comenteze Ruşeţ „pendulă”

De partea cealaltă, senatorul Scarlat Iriza i-a transmis lui Ruşeţ „să nu-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala”. „Voiam, dar nu acum. Vorba era de acum trei ani. Acum însă am alte proiecte. Vreau să termin cu brio mandatul de senator. Vreau să ajut Gorjul care e vai de el cu acest ministru al Energiei, Anton Anton, un sabotor al sistemului energetic. E paralel! Aşa că revenind la treaba cu consulul, eu nu am aşa gânduri. Domnul Ruşeţ a spus acum un neadevăr. Eu nu sunt omul care să vâre cuvinte pe degete. Eu spun sincer. Să nu mai comenteze Ruşeţ «pendulă», aşa cum îi zic prietenii. El nu este decât un vierme al lui Boza. Îi transmit să nu se bage unde nu-i fierbe oala şi i-aş aminti că nu a lăsat nimic în urma lui cât a fost senator. Dimpotrivă! Toate sindicatele îl blamează pentru că a făcut numai rău şi Complexului Energetic Oltenia cât a fost senator”, a fost reacţia parlamentarului.

Vizualizări: 1,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: