Care sunt cele mai urâte mașini din istoria industriei auto

Maşinile moderne trebuie să fie şi frumoase pentru a fi atractive pentru publicul interesat dar nu totdeauna maşinile au îndeplinit şi acest criteriu. De-a lungul timpului au fost create şi mașini care au rămas în memoria pasionaților prin design-ul nereușit pe care l-au primit.

Promotor a prezentat un top  al celor mai urâte mașini care au fost produse vreodată și care sfidează orice explicație logică a motivului sau motivelor pentru care arată în halul în care arată. Acesta a care a fost realizat de site-ul Driving.co.uk iar pe primul loc se află un Fiat Multipla. Mulți au considerat-o ca fiind cea mai urâtă mașină care a fost produsă vreodată în industria auto. Multipla oferea un interior spațios și suficientă tehnologie pentru acele vremuri  fiind lansată în 1998, dar și o experiență la condus deloc rea. Cu toate acestea, modelul italienilor a pierdut definitiv lupta cu concurența din cauza aspectului exterior absolut respingător, care te făcea să preferi să mergi pe jos decât să fii văzut la volanul ei, arătând puţin mai bine decât o broască.

Şi Chrysler PT Cruiser a fost o încercare total eșuată de a readuce în actualitate o linie de design din anii ’50. Cu toate acestea, PT Cruiser a rezistat pe piață aproape zece ani, dar fără ca producătorul de peste Ocean să-i aducă modificări de ordin estetic substanțiale care să îi determine pe americani să-și îndrepte atenția și către el.

Nissan Cube a avut parcă un nume parcă predestinat pentru că arăta ca o cutie pe roți sau, cum susțineau alții, ca o mașină din plastic de jucărie din gama Barbie. Destul de practic datorită spațiului oferit la interior, modelul nipon a dezamăgit milioane de potențiali clienți printr-o parte posterioară pe cât de asimetrică, pe atât de urâtă. A fost o încercare complet nereușită a celor de la Nissan să se inspire de la Land Rover atunci când britanicii au proiectat modelul Discovery.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: