Tricouri funny amuzante aduc puncte cadou

Vor urma zilele mohorate de toamna cu ploi lungi, cu ceata rece si frunze cazatoare care tes covorul asternut direct pe pamant.

Ce se poate purta intr-o asemenea zi? Inca nu este timpul de o bluza groasa pe gat si de geaca. Daca acum merge cineva asa de gros imbracat pe strada, ce va face la iarna?

Pe timp ploios merg foarte bine botinele purtate cu o pereche de blugi, tricouri funny amuzante care sa insenineze atmosfera si o umbrela mare si rezistenta, cu deschidere automata si maner din lemn.

O umbrela prevazuta cu deschidere automata ajuta, fiindca se deschide foarte repede in caz de urgenta. Persoana care are nevoie de acest adapost la purtator apasa pe un buton si il are deasupra capului.

Manerul din lemn este mai bun decat cel metalic din mai multe motive ce pot fi explicate rational.

1. Metalul tine rece, lemnul este mult mai prietenos.

2. Lemnul nu este bun conducator de electricitate, prin urmare, cand trasneste, lumea poate tine o asemenea umbrela fara teama in mana.

3. Lemnul este mai rezistent ca metalul, cel putin in cazul umbrelelor.

Pe site-ul magazinului online Tricouri-misto.ro exista o asemenea umbrela. Este adevarat ca se vinde la set si nu la bucata, dar setul poate asigura necesarul de umbrele pentru toata familia.

Un hanorac pufos, cu gluga poate inlocui geaca de fas, daca este o zi fara ploaie si temperaturile nu sunt asa de scazute. Gluga tine locul caciulii, pentru ca nu mai este timp de sapca.

Pentru vara, din magazinul prezentat mai sus se poate cumpara si o sapca personalizata.

Tricourile personalizate sunt potrivite zilelor de toamna care nu sunt reci, ci doar racoroase. Ele sunt facute din bumbac, material care are capacitatea de a retine caldura produsa de organism si de a nu permite aerului rece din afara sa patrunda sub tricou.

Magazinul are capacitatea de a crea tricouri personalizate potrivite unor situatii date. De curand, pe site-ul sau a aparut categoria Tricouri coronavirus, demonstrand capacitatea romanului de a face haz de necaz si de a merge mai departe.

Unele dintre piesele de la aceasta categorie sunt amuzante, altele le arata oamenilor ce au de facut concret ca sa evite contaminarea.

„Spalati-va pe maini”, „Unchiul Sam se spala pe maini” sunt tricouri care ajuta foarte mult, amintind cat de importanta este igiena mainilor.

In aceeasi nota este realizat si tricoul cu mesajul:„Stati acasa!”

Pentru persoanele curajoase exista tricourile sexoase, pe pieptul carora se pot vedea desene cu conotatie erotica. Un barbat dotat are trei picioare sau poarta un tricoul cu inscriptia XXL si o sageata indreptata catre partea de jos.

Se vand foarte bine si tricourile imprimate cu mesaje si desene potrivite unor ocazii, cum ar fi: „Atentie baiat burlac!”, „Asa arata o mama/sora/fina/nasa extraordinara”, „Lucky girl/lucky boy”.

Tot la aceasta categorie pot fi inscrise si tricourile tematice de Craciun, avand imprimat un Mos Craciun cu sacul plin de daruri, spunand:„Ho ca vin!”

Produsele de baza din magazin sunt insa si cani personalizate.

Un mesaj citit pe cana are acelasi efect ca mesajul imprimat pe tricou, daca este un mesaj ce musteste de umor. Asa este replica:„Sunt casatorit si practic sexul anual.”

La fel de sincera si de inocenta este declaratia:„Munca ma fascineaza. As putea sa o urmaresc ore intregi.”

Magazinul este iubit si se afla in topul celor care realizeaza cele mai multe vanzari online datorita urmatoarelor aspecte ale activitatii sale:

-alegerea produselor care sunt personalizate. Atat canile, cat si tricourile, hanoracele, pelerinele sunt de calitate premium. Greu pot fi gasite in alta parte produse la fel de bune ca aici si la preturi asa de tentante.

-personalizarea responsabila. Printurile sunt realizate cu cele mai bune vopsele care raman pe tesatura si isi pastreaza aspectul de nou pe toata durata vietii produsului respectiv.

-transport gratuit la comenzi de peste 200 de lei pentru clientii care solicita livrarea in tara si la comenzi de peste 150 de lei in Bucuresti.

-reduceri de preturi la anumite valori si castigarea unor puncte cadou. Punctele sunt transformate in bani la comenzile viitoare. 1 leu este valoarea unui punct.

-metode variate de plata: online, cu cardul si cash, la livrare.

Un cadou inspirat il reprezinta cana personalizata de la categoria Meserii. Insotita de un tort cu aceeasi tematica ea va produce multa bucurie sarbatoritului. Pe site sunt cani pentru:

-cel mai bun pescar

-cel mai bun bucatar

-inginer

-programator

-miner

-chimist

-om de stiinta

-matematician.

Multe dintre canile personalizate reiau mesajele de pe tricouri, iar efectul este de maxima incantare.

Cine viziteaza acest magazin si intra cu rabdare la toate categoriile nu poate spune ca nu gaseste idei originale de cadouri.

La toate categoriile de produse exista zeci de cadouri utile de care cei care le primesc vor fi foarte multumiti.

Si canile de la categoria Zodii sunt foarte amuzante.

Pentru produsele care par simple, banale exista imprimare si un mesaj haios va avea puterea sa le scoata din anonimat.

Oamenii s-au saturat sa vada peste tot mastile din farmacie, de aceea comanda masti personalizate din magazinul prezentat mai sus.

Pentru o protectie optima, mastile personalizate pot fi purtate peste cele din farmacie. Cele personalizate se pot spala la peste 40 de grade Celsius si sunt din bumbac 100%.

Pe vremea rece sistemul alcatuit din masca de farmacie si masca personalizata va tine de cald, in plus cele doua masti sunt bariere de netrecut in calea microbilor.

Tricouri-misto.ro este un magazin in care vizitatorii intra cu placere si din care nu se mai indura sa iasa.

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: