Cătun scos din izolare

Bucurie mare în rândul cetățenilor din comuna Bengești-Ciocadia, județul Gorj. A fost inaugurată o lucrare mult așteptată, fiind vorba despre un pod care face legătura cu un cătun din localitate.

Primarul din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, a tăiat, sâmbătă, panglica inaugurală a unei investiții din localitatea pe care o păstorește. Podul care face legătura cu cătunul Vămășeti a fost finalizat, iar localnicii au avut un motiv de bucurie. Geogia spune că evenimentul a fost unul de succes. Cetățenii au ciocnit un pahar de vin, iar lăutarii nu au lipsit nici ei.

”S-a inaugurat un pod care face legătura cu cătunul Vămășești. Este o lucrare destul de utilă pentru comuna Bengești-Ciocadia și nu numai. Oamenii din zona respectivă nu au avut niciodată un pod, treceau prin apă sau pe o punte pietonală. Când nivelul apei era mare, localnicii nu puteau trece. Am demarat procedura pe PNDL 2, obținând finanțare pentru această lucrare. Ieri, oamenii au cerut să facem o inaugurare. Am ciocnit și un pahar de vin, au venit și lăutarii”, a spus primarul din Bengești-Ciocadia.

Valoarea investiției a fost de 1 milion de lei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: