Caută directori în prag de an școlar

Trei unități de învățământ din Gorj nu au directori adjuncți. Inspectoratul Școlar Județean vrea să ocupe posturile vacante până la începerea școlii. Un director și-a dat demisia, iar un altul s-a pensionat.

Noii directori vor fi selectați pe bază de dosare. Postul de director adjunct de la Liceul Tehnologic Bîrsești a rămas neocupat în urma selecției organizate de către ISJ Gorj în data de 17 august.

Ambii candidați au prezentat același proiect, așa că au fost descalificați de către comisia de examen. În schimb, Liceul Tehnologic Tismana a rămas fără adjunct ca urmare a pensionării cadrului didactic care a ocupat această funcție.

Și la Târgu Jiu există vacant un post de director, la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”. În acest caz, fostul director și-a înaintat demisia cu 1 septembrie. Inspectoratul Școlar Județean Gorj anunță concurs de selecție pentru ocuparea posturilor vacante. Dosarele de participare se depun până pe data de 9 septembrie, inclusiv, la secretariatul ISJ Gorj. „Dosarul va conține următoare documente: cerere înscriere, CV model Europass, propunere de Plan operațional, acord detașare în interesul învățământului”, anunță ISJ Gorj.

Vizualizări: 2,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: