Școlile din Gorj, verificate de prefect

Școlile din județul Gorj vor fi verificate de către o comisie constituită la nivelul Prefecturii Gorj. Prefectul Cosmin Pistol spune că, începând de luni, toate unitățile de învățământ vor fi verificate, tocmai pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de igienă și de distanțare socială.

Au fost primari care au anunțat că au în desfășurare anumite lucrări, dar au dat asigurări că până pe data de 14 septembrie, totul va fi gata, mai spune Pistol.

”Am emis un ordin de prefect prin care am instituit o comisie. Începând de luni vom merge în școlile din Gorj pentru a vedea ce demersuri au fost făcute pentru deschiderea noului an școlar. Sunt și primari care mi-au spus că au lucrări în desfășurare, dar m-au asigurat că totul va fi gata până la deschiderea școlilor. Controalele vor fi gata spre sfârșitul săptămânii viitoare și vom avea o situație clară”, a spus prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Situația este incertă, din mai multe puncte de vedere, iar cea mai mare problemă a primarilor este asigurarea măștilor de protecție pentru fiecare elev, costurile fiind destul de mari.

Vizualizări: 1,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: