Ce au găsit cei de la Aparegio în canalizarea din Motru

Haine, plastice sau resturi menajere. Asta au găsit câțiva angajați ai Aparegio în canalizarea din Motru. Au intervenit după ce mai multe cămine au fost înfundate. Echipele de intervenție au găsit repede și motivul. 

Oficialii Aparegio au transmis încă o recomandare pentru motreni: să nu mai arunce gunoaie în canalizare. "Astăzi, echipa Centrului de Exploatare și Distribuție Motru, a efectuat lucrări de decolmatare și igienizare a căminelor de apă pe Str. Nucului, Str. Tineretului și Str. Castanului, din Municipiul Motru.

Pe această cale operatorul face apel către cetățeni să nu arunce în canalizare resturi menajere, materiale textile, șervețele umede, produse de igienă intimă, bucăți de plastic sau lemn, grăsimi, etc. Aceste materiale se depun pe pereții interni ai conductelor facilitând depunerile și împiedicând scurgerea apelor. 

Nerespectarea unui minim de reguli poate duce până la distrugeri ale rețelei, iar eventualele lucrări de reparații generează costuri suplimentare pentru funcționarea și întreținerea sistemului de canalizare", a anunțat Aparegio.

Galerie foto



Vizualizări: 1,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: