Un german stabilit în Gorj își invită conaționalii să se mute în România

Un german stabilit în județul Gorj de mai mulți ani își invită conaționalii să vină și să trăiască în România, țară de care este captivat.

„Vă așteptăm cu drag pe toți cei care se îndrăgostesc și adoptă un câine și îi pot ajuta pe cei care doresc să emigreze. Încă mai este minte aici. 

Pentru toți cei care vor să vadă o imagine de ansamblu despre locul în care suntem...

Vino și vizitează-mă...

Locuiesc aici de peste 16 ani.. Și nu am regretat niciodată. Nu cu mult timp în urmă, cineva care locuiește-n Germania a venit și el aici... Și mulți care s-au așezat peste tot.

Este o țară frumoasă, liniștită și sigură.

Și sărăcia, definită în Germania, cu siguranță nu este așa. Mulți nemți ar fi șocați să vadă cum se simt majoritatea românilor.

Pentru că 94% încă dețin proprietăți, nu chirie... Și o familie și prieteni care se ajută reciproc.. Chiar și eu, ca străin care cunosc România de 23 de ani și trăiesc aici din 2007 sunt primit de parcă aș fi născut aici.

Asigurările de sănătate UE contează și aici. Vei fi aici în 2 ore cu avionul.

Cele mai bune urări și să aveți o vacanță plăcută!“, le-a spus Rolf Kaiser conaționalilor săi într-un mesaj pe Facebook.

Rolf este informatician și este un iubitor de animale. Acesta are un padoc privat și a convins mulți germani să adopte animale din România.

Vizualizări: 3,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: