Ce vedete participă la Survivor România All Stars 2024!

Lista completă a concurenților care vor participa la ”Survivor România All Stars 2024” a fost dezvăluită. De asemenea, s-a aflat și perioada în care va debuta noul sezon al îndrăgitului show de aventură.

Viperele Vesele vin cu informații importante din culisele emisiunilor de televiziune din România. De această dată, ele au dezvăluit numele concurenților de la ”Survivor România All Stars 2024”. Pe pagina lor de Instagram, viperele nu au anunțat doar numele vedetelor care vor merge în Dominicană pentru noul sezon, ci și luna în care va începe mult așteptata emisiune.

Conform sursei menționate, show-ul va debuta în prima lună a anului viitor, la Pro TV. Până acum, faimoasele ”vipere” nu au dezamăgit, așa că, cel mai probabil, nu o să facă acest lucru nici de această dată.

”În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm lista concurenților emisiunii Survivor România All Stars, care va începe în ianuarie 2024 la Pro TV”, se arată pe pagina de Instagram a Viperelor Vesele.

Sursa citată a dezvăluit atât numele concurenților din echipa Războinicilor, cât și cele ale Faimoșilor. Printre aceștia din urmă se numără și Jador, Andreea Tonciu și Zannidache. Nici Războinicii nu se lasă mai prejos, avându-i în echipă, printre alții, pe Iancu Sterp, Dan Ursa și Alexandra Ciomag. Iată cum arată echipele de la ”Survivor România All Stars 2024”:

Faimoși: ”Zanni, Jador, TJ Milesc, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă”.

Războinici: ”Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli, Alexandra Ciomag”.

Există și rezerve în noul sezon al emisiunii, iar conform Viperelor Vesele, acestea sunt: ”Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu, Starlin”.

Vizualizări: 1,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: